Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2/2 η ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, του Ν.Τ. της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Κοζάνης-Γρεβενών, με θέμα την πρόληψη και μέθοδοι αντιμετώπισης διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, διοργάνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης- Γρεβενών της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στις 17.30 το απόγευμα , στην αίθουσα τou Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας. Το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν οι αλλαγές στην Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη (ΥΔΕ) κι η πρόληψη και μέθοδοι αντιμετώπισης διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος. Εισηγητής ήταν ο Νικολάος Γρίβας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Με το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση με θέματα όπως, η βίαιη απολιγνιτοποιήση της Δυτικής Μακεδονίας και η επόμενη  εργασιακή ημέρα των Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. , η μη έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων,  η διοργάνωση κινητοποίησης τους πρώτους μήνες του 2020 διεκδικώντας ιδίως:

  • Την άμεση έκδοση των επαγγελματικών δικαιωμάτων που εκκρεμούν.
  • Αναθεώρηση όλων των διατάξεων που ρυθμίζουν τα επαγγελματικά θέματα των Μηχανικών Τ.Ε.Ι.
  • Θεσμική – νομοθετική κατοχύρωση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίζει αποτελεσματικά τα συμφέροντα των μελών της.

Και τέλος η κοπή πίτας.

ΠΗΓΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ kozan.gr


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.