Σε ένα ιδιαίτερα συναδελφικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/2 η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ της Φλώρινας

Σε ένα ιδιαίτερα συναδελφικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 σε Κεντρικό Ξενοδοχείο της Πόλης η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΤΕΜ της Φλώρινας.


Πέραν της παρουσίας των μελών του Τμήματος, εκ μέρους της Κεντρικής Διοίκησης παρόντες ήταν οι συνάδελφοι Γιώργος Ζαφείρης Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ και Βασίλης Καψάλης μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μητρούσης Σταυρος κατά την έναρξη της διαδικασίας αφού καλώς όρισε όλους και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους αναφέρθηκε στις δράσεις της Ένωσης τόσο σε Τοπικό αλλά και σε Κεντρικό επίπεδο καθώς επίσης και στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η Κρατική Διοίκηση με την αναποφασιστικότητά της στην προώθηση των προβλημάτων και στην επίλυσή τους και έτσι στην απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα άσκηση του επαγγέλματος των Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε.

Στη συνέχεια μετά την εισήγηση από τα μέλη της Κεντρικής Διοίκησης ακολούθησε διάλογος μεταξύ των μελών του Τμήματος και των μελών της Κεντρικής Διοίκησης και κατατέθηκαν προτάσεις οι οποίες αφορούσαν
• Το Πρόγραμμα Δράσης της ΕΕΤΕΜ
• την Νομοοργάνωση της Εετεμ
• Τα επαγγελματικά δικαιώματα των Πτυχιούχων Μηχανικών
• Ηλεκτρονικές Πλατφόρμες και τις
• Πρόσφατες παρεμβάσεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο
• Ενημέρωση – Σεμινάρια – Στοχευμένη Εκπαίδευση των Μηχανικών Τ.Ε. μέσω της Ένωσης.

Η τυχερή της Χρονιάς η οποία και κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η συνάδελφος Ελένη Κεσίδου Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. μέλος του Τμήματος στην οποία και από εδώ ευχόμαστε σε αυτή και στην οικογένειά της αλλά και σε όλα τα μέλη της Ένωσης Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά Υγεία και όλα με το καλό!!!!