Συνάντηση της Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

 Συνάντηση με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, είχαν χθες μέλη της ΚΔΕ της ΕΕΤΕΜ. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων και ο Γραμματέας Οικονομικού της ΚΔΕ, κ.κ. Δ.Δημόπουλος, Κ. Σινογεώργος και Π. Μίχας, αντίστοιχα, συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενη από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της Κ.Ο., κ. Σ.Φάμελλο (Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης), τον Τομεάρχη Παιδείας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο, κ. Δ.-Χ. Καλαματιανό (Βουλευτή Ηλείας), τον Τομεάρχη Υποδομών, κ. Χ.Μαμουλάκη (Βουλευτή Ηρακλείου), καθώς και την αν.Τομεάρχη Παιδείας, κα.Ρ.Θρασκιά (Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης).

Η συνάντηση αποτελεί μέρος ενός κύκλου συναντήσεων της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ με Βουλευτές όλων των κομμάτων, με στόχο την ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί ΤΕΙ, στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος δράσης, αλλά και της σχετικής απόφασης της ΚΔΕ.

Κατά τη συνάντηση, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα των εκκρεμών επαγγελματικών δικαιωμάτων και της νομοργάνωσης της ΕΕΤΕΜ, ενώ παρουσιάστηκαν οι σχετικές προτάσεις της Ένωσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δεσμεύονται για πραγματοποίηση και μελλοντικών συναντήσεων, στα πλαίσια της δόμησης μίας σχέσης συνεργασίας και συνεχούς ενημέρωσης για τις εξελίξεις.