Υποψηφιότητες Συναδέλφων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 είναι μια ιδανική ευκαιρία να αναδείξουμε τον ουσιαστικό ρόλο που κατέχουν οι Πτυχιούχοι των Τ.Ε.Ι τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Γι’ αυτό δε μπορεί και δεν πρέπει να αφήσουν αδιάφορο τον Κλάδο μας.
Η συμμετοχή μελών του Κλάδου μας στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμβάλλει στην αντιμετώπιση τόσο των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία όσο και θεμάτων που αφορούν άμεσα τον Κλάδο μας.

Με την εκλογή υποψηφίων συναδέλφων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε:

– να προωθήσουμε αποτελεσματικότερα την αλλαγή των υπηρεσιακών οργανισμών, σε όσες περιοχές αυτό δεν έχει επιτευχθεί,

– να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη εξέλιξη στη διοικητική ιεραρχία στο Δημόσιο Τομέα, των Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι

– να διασφαλίσουμε την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα στις Δημόσιες Υπηρεσίες (Πολεοδομικά Γραφεία, Διευθύνσεις Βιομηχανίας κλπ), οι οποίες πολλές φορές την παραβιάζουν, σε πολλές περιπτώσεις με την ανοχή των Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβουλίων, δημιουργώντας με αυτή τη συμπεριφορά προβλήματα στην επαγγελματική δραστηριοποίηση των συναδέλφων.

Για το λόγο αυτό η Κεντρική Διοίκηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ ζήτησε από τα Νομαρχιακά Τμήματα της Ένωσης να της σταλούν τα στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, Ν.Τ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, Ειδικότητα, Περιφέρεια ή Δήμο, καθώς και το όνομα του Συνδυασμού) των Συναδέλφων οι οποίοι θα αποφασίσουν να θέσουν υποψηφιότητα στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοέμβριου, προκειμένου να προβληθούν.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας καλούμε, ανεξάρτητα από τις προσωπικές επιλογές του καθενός, να εργαστούμε συλλογικά και με την ενεργό συμμετοχή μας, να συντελέσουμε στη διασφάλιση των νομίμων δικαιωμάτων του Κλάδου μας, εκλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.