Συνάντηση με τον Ειδικό Γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας

kourouzidisΤην Παρασκευή 19-04-2013, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ με τον Ειδικό Γραμματέα Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Υ.Π.Ε.Κ.Α, κ. Μωυσή Κουρουζίδη, μετά από σχετικό αίτημα της Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε επιτακτικά το σοβαρό ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας εξαιτίας των απαράδεκτων και αδικαιολόγητων περιορισμών που έχουν επιβληθεί μόνο στους Μηχανικούς Τ.Ε.Ι αλλά και η αντίθεση μας στην διενέργεια των εξετάσεων από το Τ.Ε.Ε, ενώ κατατέθηκε και σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Ένωσης.

Ο Ειδικός Γραμματέας, παρότι πείσθηκε για την ορθότητα των αιτημάτων μας, δεν ξέφυγε από την πεπατημένη και τοποθετήθηκε γενικά ευθυγραμμιζόμενος με τις γνωστές «φασόν» απαντήσεις του αρμοδίου Υπουργού, κ. Σ. Καλαφάτη για το θέμα, οι οποίες προφανώς και συντάσσονται από το Τ.Ε.Ε.

Τέλος επισημάνθηκε προς τον κ. Κουρουζίδη ότι η Ένωση θα συνεχίσει την προσπάθεια της απελευθέρωσης του «κλειστού» επαγγέλματος του Ενεργειακού Επιθεωρητή, χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο σε Ελληνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.