ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Έγγραφο της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ προς τον Υπουργό Υποδομών…για υλοποίηση του άρθρου 26 του Ν.4233

eetemlogoΕνημερώνουμε τα μέλη μας ότι με έγγραφο του ο Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε, Δημ. Δημόπουλος, στα πλαίσια υλοποίησης των διατάξεων του Άρθρου 26 του Ν.4233/14, για τη λειτουργία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ ως υπηρεσίας μιας στάσης , ζήτησε με έγγραφο του (με ημερομηνία 21 Μαρτίου) από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να εκδώσει την αναγκαία Υπουργική Απόφαση όπως ορίζει ο νόμος.

Με τη λειτουργία της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ και ως υπηρεσίας μιας στάσης, τα μέλη μας αλλά και κάθε άλλος επαγγελματίας του τεχνικού κόσμου της χώρας που ενδιαφέρονται για την εγγραφή τους στα Μητρώα που τηρεί το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Μ.Ε.Ε.Π, Μ.Ε.Κ κλπ) καθώς και στα Μητρώα που τηρεί αυτό σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργία, θα απαλλάσσονται από τις επίπονες διαδικασίες για τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και την υποβολή τους στην αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, αφού τη διεκπεραίωση όλων αυτών θα την αναλαμβάνει κατά το νόμο η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες από το Υπουργείο και θα αρχίσει η λειτουργία της νέας αυτής υπηρεσίας της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.