Πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζόμενους σε μικρές επιχειρήσεις, διάρκειας 32 ωρών

laekΤο πρόγραμμα αυτό αφορά την επιδοτούμενη από τον Ο.Α.Ε.Δ, επιμόρφωση των εργαζομένων μισθωτών (ασφάλιση Ι.Κ.Α) σε μικρές επιχειρήσεις (μέχρι 25 εργαζομένους) που οι εργοδότες τους είναι μέλη της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ είτε μέλη μας που εργάζονται σε άλλους εργοδότες ως μισθωτοί.

Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 32 ωρών έκαστο και είναι εκτός ωραρίου εργασίας των εργαζομένων ενώ ο αριθμός ωρών διδασκαλίας ημερησίως δεν μπορεί να υπερβαίνει τις τέσσερις (4).

Οι καταρτιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, θα λάβουν από τον Ο.Α.Ε.Δ ως αποζημίωση για έξοδα διατροφής και μετακίνησης το ποσό των 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης, δηλ. 160,00 ευρώ έκαστος καταρτιζόμενος εφόσον δεν κάνει απουσίες.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι μέλη μας, που είτε ως εργοδότες απασχολούν προσωπικό με Ι.Κ.Α είτε απασχολούνται οι ίδιοι ως μισθωτοί και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα να επικοινωνήσουν με την κα Ανθή Κατερίνα στο τηλ. 2105240537 προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά, μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.