Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του νέου πρότυπου ΕΛΟΤ 60364

Συνάδελφοι,

Με στόχο την προμήθεια του προτύπου ΕΛΟΤ 60364, σε όσο το δυνατό χαμηλότερη τιμή για τους συνάδελφους-μέλη, η ΕΕΤΕΜ προτίθεται να προβεί σε Συγκεντρωτική παραγγελία του προτύπου, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έχουν αποσταλεί από τον ΕΛΟΤ.

Οι εκπτώσεις που παρέχει ο ΕΛΟΤ για συγκεντρωτικές παραγγελίες ξεκινούν από το 15% και φθάνουν στο 50%.

Για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή έκπτωση που παρέχει ο ΕΛΟΤ για ομαδική παραγγελία η οποία ανέρχεται στο 50% επι της αρχικής τιμής των 110 ευρώ + ΦΠΑ=136,4 ευρώ δηλαδή 55+ΦΠΑ=68,2 ευρώ θα πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 251 ενδιαφερόμενοι.

Για το σκοπό αυτό, οι συνάδελφοι, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το νέο πρότυπο, παρακαλούμε να συμπληρώσουν το συντομότερο την σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία θα σταλεί στο email τους.

Στη συνέχεια, αφού οριστικοποιηθεί ο συνολικός αριθμός των ενδιαφερομένων, θα ενημερωθείτε άμεσα από την ΕΕΤΕΜ για τα επόμενα βήματα .

Επισημαίνεται ότι η Μορφή του προτύπου είναι PDF με δυνατότητα εκτύπωσης, υδατογραφημένο (με το όνομα του ατόμου που θα χειριστεί το πρότυπο) και κλειδωμένο ως προς την αντιγραφή και επικόλληση.

Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι θέλουν να προμηθευτούν το νέο πρότυπο και για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν λάβει email με την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή δεν έχουν καταχωρημένο στην ΕΕΤΕΜ το πρόσφατο email τους να ακολουθησουν τον κάτωθι σύνδεσμο και να συμπληρώσουν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeioygEDDqSlr0WHLWeeogk-mfEFKyAAdcbgCe01n2GIzowUA/viewform