Συνάντηση των Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Κον Χαραλαμπίδη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία των Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ. της Ε.Ε.ΤΕ.Μ. Κος Δημήτρης Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κοζάνης – Γρεβενών της ΕΕΤΕΜ και Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων του Κ.Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε ΔΕΗ Κος Καψάλης Βασίλειος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Συλλόγου Μηχανικών Τ.Ε ΔΕΗ Κος Ζαφείρης Γεώργιος.

Στην συνάντηση αφού αναλύθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές των ΤΕΙ γενικότερα αλλά και ειδικότερα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ομόφωνη ήταν η άποψη – αντίληψη για ενίσχυση και ανάδειξη του έργου και του ρόλου του ΤΕΙ στο νέο πεδίο το οποίο διαμορφώνεται στα ανώτατα ιδρύματα με τις συζητήσεις οι οποίες ξεκίνησαν να γίνονται για τις συμπτύξεις τμημάτων και σχολών εν όψει της δημιουργίας του <<Καλλικράτη>> στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους σπουδαστές και τους αποφοίτους των ΤΕΙ και έχουν να κάνουν με τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των αποφοίτων, με την Πιστοποίηση του Επαγγέλματος των Μηχανικών Τ.Ε. και τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων και τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.